David Pražák

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2023 7:19:00

Prodloužení provozní doby ortopedické ambulance v semilské nemocnici

Prodloužení provozní doby ortopedické ambulance v semilské nemocnici

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ortopedii v semilské nemocnici.

 Od 1. května 2023 dojde k prodloužení provozní doby ortopedické ambulance v semilské nemocnici! Bude fungovat ve všední dny od 15.30 do 20.00 a péče bude poskytována nejen objednaným pacientům, ale také pacientům s akutním poraněním (tržné rány, zlomeniny) pohybového aparátu.

Poté, co se Liberecký kraj na přelomu roku rozhodl, že v Semilech zruší pohotovost, jsme na městě chtěli pro naše spoluobčany zajistit alespoň tuto možnost. A povedlo se!

Nechtěli jsme tímto požadavkem nemocnici jakkoliv škodit, ale příjemná jednání to nebyla. Pro mě budou nemocnice a zdravotnictví obecně vždycky službou pro veřejnost, a proto děkuji vedení MMN, a.s., že nám nakonec vyšlo vstříc.

Jak jsem již mnohokrát řekl, plně podporuji postupnou přeměnu semilské nemocnice na potřebné ”centrum s rehabilitační péčí”. Zároveň bych byl ale rád, aby špičkový tým na semilské ortopedii měl klid na svoji práci a mohl dál rozvíjet dobré jméno semilské nemocnice v tomto oboru. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama