Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2023 19:05:00

Ministr Rakušan odvahu nenašel

Ministr Rakušan odvahu nenašel

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti v diskusním pořadu České televize Máte slovo

 Asi znáte pořad Máte slovo na České televizi. Moderátorka Michaela Jílková je svá, pro ostré slovo někdy nejde daleko, ale to je právě to, co na ní mám vlastně ráda. Přijde mi přísná, ale spravedlivá. A když mě k ní pozvali na čtvrtek 20. dubna diskutovat o rušení poboček České pošty a plánované transformaci, udělalo mi to radost.

Přijala jsem. Bohužel, produkce nakonec toto téma ten týden zrušila. Ministr Rakušan totiž konfrontaci odmítl. Mám informace, že mu před tím i po tom bylo nabídnuto více termínů, žádný mu ale “nevyhovoval”. Vždy měl něco důležitějšího.

Má strach? Z koho? Z čeho?

Asi by měl mít, když je to celé takový průšvih a chaos, při kterém naštval spousty starostů a primátorů v zemi. Je to ale ministr české vlády a před lidi by se postavit měl. Vysvětlit jim své kroky. Z jaké vycházel analýzy.

Co vím, tak má pořad Máte slovo slušnou sledovanost. Ministr Rakušan ale odvahu nenašel.

Téma Česká pošta i tak nakonec bude. Ve čtvrtek 27. dubna ve 21:35. Ale bez něj i beze mě. Produkce si musela poradit jinak. Stejně se budu dívat, zajímají mě pohledy starostů, hejtmanů, nebo šéfa pošty. Doufám, že i ministr vnitra aspoň sebere tu odvahu a pustí si televizi, když už navíc nemá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama