MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2023 18:05:00

Jozefe, budíček, to není jen zlý sen

Jozefe, budíček, to není jen zlý sen

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zpochybňování dat Eurostatu ministrem Síkelou

 Tak jak to je, dělá z nás ta vláda úplné blbce? Stanjurův rozpočet podseknutý o 60 až 100 miliard a neví se, kdo za to může. Tipoval bych skryté záškodníky, schované na ministerstvu ještě po Babišovi, něco jako Banderovci, kteří operovali v našich horách ještě dva roky po válce.

Nyní Síkela, další člen současné demo-vlády (rozuměj demoliční), se rozhodl rozběhnout hlavou proti zdi a rovnou zpochybňuje data Eurostatu. To, že Kupka chodí jako žák pomocné školy do diskusních pořadů s mechanickým kuličkovým počítadlem (pamětníci znají pod názvem sčot), nad tím přivřu obě oči. Ale vy, pane ministře a emeritní bankéři, tasíte trumfy, přestože Eurostat potvrdil svá čísla s tím, že vychází z údajů Českého statistického úřadu (ČSÚ).

Tedy zřejmě podle vás nějaká Babišova pátá kolona, která mj. uvedla, že převzali údaje od Energetického regulačního úřadu (ERÚ), a následně je poslali do Eurostatu. Jozefe, budíček, to není jen zlý sen, rychle do práce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama