Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2012 13:46:00

Přeji si být i Váš senátor.

Přeji si být i Váš senátor.

Přeji si být i Váš senátor. Volební obvod 71 Ostrava

 722 227 566, volejte mi, přeji si být i Váš senátor.

Kolikrát jste říkali: Všichni politici jsou stejní lumpi“!

Kolikrát jste byli zklamáni:  “Komu jste já trouba dal hlas”!?

Kolik slibů jste slyšeli:  „Modré z nebe! Zelené z luk!  A hromady peněz a výhod k tomu -  jako bonus!“

A vůbec, co se sliby a řečmi: znáte  jméno svého senátora? Víte, že je členem  ČSSD? Jeho volební heslo před šesti lety  bylo „Úspěšný starosta, dobrý senátor“ ! Taky si říkáte, proč nezůstal starostou  a neudělal  pro Vás   mnohem víc práce  doma, na radnici, bez komplikace vztahu: Ostrava-Praha?

Já nejsem starostou a mám čas a chuť v Praze I pro “moji” Ostravu opravdu pracovat.  Nabízím vám, že budu Vašim senátorem. Můžete mi volat, ptát se, žádat pomoc nebo jen nadávat. Bez sekretariátů politických stran, bez asistentů  a  volebního týmu. Nabízím přímý kontakt! Už bylo dost zákulisní politiky, stranických diktátů a kmotrů loutkářů...  Je třeba slyšet názor  Vás, občanů co tu žijete!

Vaše první otázka , bez obav položená, může být třeba: “...a co uděláte pro to, aby se nám žilo lépe, aby Senát, co má být  sborem opravdových autorit, stále nefungoval  jako  skladiště  vysloužilých politiků .

Nu - říkám hned zpočátku:  tato společnost, která si říká „demokratická“ , ale je spíše diktatura „vykořisťovatelů“ , není společností v níž bych rád žil a vychovával svoje děti. Společnost  pokrytectví a zlodějin, společnost postavená na bohatství místo na vzdělání , na podvodech a losovačkách,  místo čestné a rovné soutěže. Česká  společnost je ovládána politickými hochštaplery a divným světem  médií, ukazující nám realitu, kterou máme vidět dle  přání největších inzerentů a ne tu která je pravdivá a všude kolem nás. A v nás...

Opravdu se  necháme raději přesvědčovat o báječném  „životě v růžové zahradě“ či při různých  „super hyper Star“ čekáme na šanci, že konečně vyzpíváme milion euro?  

Ne, tohle není můj  svět.  Mě  zajímá do jaké společnosti rostou mé děti, zda mají budoucnost, perspektivu práce a spokojeného života v  klidu a míru. Mne zajímá zda budou mít kde bydlet, zda seženou  práci, co nebude jen  otrockou dřinou za malý peníz.  Že děti, co se jim jednou narodí, vystudují  i   bez milionů v kapse .  A o víkendu, aby  měly čas a klid vyjet do přírody, aby se koupaly v průzračné  řece a dýchaly čistý vzduch. Když onemocní, aby věděli, že dostanou maximální péči  - ne dle peněz na svém kontě .

To je společnost, kterou si přeji a věřím tomu, že mnou popsaná přání nejsou jen mými sny ...

Současný svět, v kterém žijeme,  je ve vážné  krizi – co se s ním stane časem odhadnout neumím, ale věřím v lidi a lidskost . Je vše ale  i o Vás, občanech Ostravy.  Kam tedy chcete směřovat život svůj a svých dětí?

V Senátu Vám  politik ať je z kterékoliv strany,  není  schopen  sehnat práci, zvednout plat či zařídit nákladnou operaci. To slibovat nemohu. Co však jako případný senátor budu schopen dělat je , že chci říkat nahlas slova ve vašem  zájmu a chránit život svého volebního obvodu.  Nemusím se ohlížet na Ostravské koaliční vazby ČSSD ODS . A Budu  bojovat v Praze jako lev, aby  se  nezapomínalo na region Ostravska , aby z Parlamentu vycházely lepší a přesnější  normy zákonů  - s cílem kvalitní péče o život řadového občana. 

Mohu Vám slíbit a dát čestné slovo, že pokud se stanu senátorem, můžete  mi  volat  a vyprávět o vašem životě a starostech a zájmech a dávat návrhy řešení -   budu Vaše zkušenosti, Váš mnohdy nelehký život  „křičet do světa“,  aby i Váš hlas a lidská zkušenost zněly v  barokních prostorách  senátu pěkně nahlas!!! 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama