ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2012 16:57:53

Kmotři Bárta s Hrdličkou se vracejí na dopravu

Kmotři Bárta s Hrdličkou se vracejí na dopravu

Superguru Bárta využívá nefunkční registr vozidel ve snaze vrátit se na ministerstvo dopravy.

 Asi před čtrnácti dny jsem psal o tom, že se superguru Bárta snaží vytlačit nepohodlného ministra dopravy Pavla Dobeše, protože ukončil Bártovy zlodějiny na ministerstvu. Důvodem, nebo spíše záminkou má být nefunkční registr vozidel. Možným nástupcem má být Kamil Jankovský, ministr pro místní rozvoj. To vše s tichým souhlasem premiéra Nečase. Moje předpověď se naplňuje, Petr Nečas už ne tiše, ale nahlas vyzývá Dobeše k odstoupení, Kamil Jankovský ho má vystřídat a Karolína Peake má jít na ministerstvo pro místní rozvoj.  Aby se to nepletlo, Peakovou stále vede jako loutku Bárta, Jankovského společně s Bártou zase vlivný pražský podnikatel Tomáš Hrdlička, dnes už známý tajný sponzor Věcí veřejných a kamarád Romana Janouška. Nečasova vláda se tak postupně stává vládou kmotrů. Můžeme si je vyjmenovat. Kmotr Dlouhý - ministr Kuba,  kmotr Háva - ministr Kalousek, rádoby kmotr Bárta - vícepremiérka Peake, Bárta a kmotr Hrdlička - ministr Jankovský, kmotr Rittig - ministr Bendl.

Ale vraťme se k Dobešovi. Jeho spuštění registru bylo opravdovým selháním. Do určité míry jeho, ale především Bárty, který spřátelenou firmu ATS Telcom potvrdil jako finálního dodavatele. Každého, kdo zná Bártovy špinavé metody, nemůže napadnout nic jiného, než že tuto "blízkou" firmu použil k Dobešově likvidaci. Registr nepůjde co nejdéle, aby Dobeš musel rezignovat. Navíc Bárta se už dříve projevil na ministerstvu jako zloděj toho nejvyššího kalibru. Jeho pozastavení dopravních zakázek a následné vybrání 80 milionů korun od stavebních firem jak se sám chlubil, aby zakázky zase pustil, je toho jasným důkazem. Jeho požadované "výpalné" zaplatili občané. A teď se chce na ministerstvo vrátit. Společně s investorem Věcí veřejných Tomášem Hrdličkou. A premiér Nečas jde tomuto plánu na ruku.

Petr Nečas je smutným příkladem toho, kam jednou získaná moc, původně slušného člověka dokáže dovést. Schválil plán na rozdělení Věcí veřejných na mrtvolu "VV" a druhou mrtvolu "LIDEM", aby ho platforma Peake (rozuměj Bárta) drželi u moci a VV (opět rozuměj Bárta) byly symbolicky v opozici. Stal se také loutkou kmotrů a neví, který otvor si má vybrat dřív, aby jim do něj vlezl za každou další minutu ve funkci.  A je mu jedno, že Bárta bude zase krást na dopravě a odnesou to všichni lidé předraženou dálniční sítí a jinými dopravními stavbami. Hlavně že Petr Nečas bude další den premiérem. Stydím se za zbabělého premiéra, kterého si snad naše země nezaslouží.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama