Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2023 14:06:00

V centru města Vsetín proběhne měření intenzity dopravy

V centru města Vsetín proběhne měření intenzity dopravy

V průběhu tohoto týdne bude probíhat v ulicích U Hřiště a Nemocniční sčítání intenzity motorové dopravy prostřednictvím kamerového systému.

 Jeho provedení je nedílnou součástí žádosti o dotaci, o níž se chce město Vsetín ucházet na stavbu chodníků a cyklostezky v přednádražním prostoru.v Specializovaná firma začne s instalací kamer v centru města během dopoledních hodin v úterý 30. května. Měření intenzity motorové dopravy bude probíhat do čtvrtku 1., případně až pátku 2. června.

„V rámci druhé etapy přeměny přednádražního prostoru vybudujeme příští rok v okolí nyní stavěného dopravního terminálu a parkovacího domu kompletní novou infrastrukturu, tedy komunikace, chodníky a cyklostezku. A právě na chodníky a cyklostezku, jejichž stavba přijde na zhruba 25 milionu korun, máme šanci získat dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu až do výše 85 % uznatelných nákladů. Součástí žádosti o tuto dotaci je provedení měření intenzity dopravy, které proběhne v příštím týdnu v ulicích U Hřiště a Nemocniční,“ vysvětlil starosta Jiří Čunek (KDU-ČSL).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama