Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2023 4:39:00

Kdy se otevře krajská podatelna soudu v Karlových Varech?

Kdy se otevře krajská podatelna soudu v Karlových Varech?

V tichosti a za souhlasu krajského vedení v čele s hejtmanem Petrem Kulhánkem se před více než dvěma lety 31. března 2021 uzavřela podatelna krajského soudu.

 Fungovala od roku 2007 a její nespornou výhodou pro naše spoluobčany bylo to, že nemuseli cestovat až do Plzně.

Zastupitelé hnutí ANO se proti uzavření hned od počátku velmi hlasitě ozvali, a to ať už přímo na krajském zastupitelstvu, tak i na půdě Poslanecké sněmovny, kde jsme téma otevřeli.

Hejtman Petr Kulhánek sice slíbil, že se podatelna opět otevře, jenže neřekl kdy.

Dnes jsou to již více jak dva roky, podatelna pro občany pořád otevřená není a hejtman jen hledá výmluvy, kterými to omlouvá. Pravda je ale taková, že Karlovarský kraj, který nemá krajský soud, což ostatní kraje mají, měl aspoň podatelnu, o kterou ale z nedbalosti a nezájmu vedení kraje přišel.

Hnutí ANO svůj boj nevzdává a na laxní přístup vládní koalice k problémům lidí bude upozorňovat pořád dokola. Jsme připraveni na ně při každé možné příležitosti tlačit. Co nejdřív budeme chtít slyšet konkrétní termín, kdy se podatelna otevře, aby naši občané nemuseli cestovat až do Plzně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama