ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2023 21:03:00

Dnešní dahota je drahotou zelenou

Dnešní dahota je drahotou zelenou

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k příčinám inflace

 Diskuse na Primě byla stručně o tom, jestli je horší Fialova drahota nebo Babišova drahota. Zoufalství z oné diskuse přivedlo některé občany k úvahám, zda by nebyla lepší třetí cesta v podobě návratu do minulosti směrem k Miroslavu Kalouskovi.

Proto je dobré si připomínat, že právě Miroslav Kalousek před lety přispěl ke vzniku solárních, ale i řepkových baronů, když Andreji Babišovi pomohl prosadit povinné přimíchávání biopaliv a přihrál mu nejen tímto hlasováním miliardový kšeft.

Drahota, kterou v dnešní době z velké míry pociťujeme, je drahotou zelenou. I proto považujeme za daleko lepší pohled do budoucnosti, a ne do minulosti. Univerzálním lékem proti zelené i jiné drahotě by byli Svobodní v čele s Liborem Vondráčkem.

Pouze Svobodní totiž dlouhodobě spolehlivě hájí peněženku občanů před nenasytným státem i před sociálně-inženýrskou zelenou politikou EU. Mají k tomu jasné a neměnné argumenty.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama