ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2012 9:05:27

LIDÉ PROBUĎTE SE, JDE O VAŠI BUDOUCNOST !

LIDÉ PROBUĎTE SE, JDE O VAŠI BUDOUCNOST !

Národní prosperita konstatuje situaci a obrací se k občanům.

LIDI PROBUĎTE SE, JDE O VAŠI BUDOUCNOST !

 Po pádu "železné opony" v roce 1989 si naše společnost začala užívat dobrodiní svobodného pohybu, ale brzy začali mnozí řadoví občané zaznamenávat jak se evropské společenské klima postupně zakaluje a jak se v celé Evropě stále více a více rozevírají nůžky sociálních rozdílů mezi lidmi. Že ona tvrzení že se už k nomenklaturním zvyklostem nikdy nevrátíme, nějak vyčpěla a lidé náhle pochopili, že již tu zas máme nové, a navíc důkladně vylepšené nomenklaturní kádry, v mnohém víc než dříve připomínající bývalé kádry z totalitních časů "vlády jedné strany".
 Je nejvyšší čas zvolat "podřadní spojte se proti nadřazeným" ! A hodně nahlas. Často již od lidí slyšíme, že staré manýry komunistické nadřazenosti nezanikly, že se prý dnes zas dělíme na "podřadné a nadřazené". Že ti "podřadní" se jen topí v dluzích a každodenních existenčních starostech o sebe a svoji rodinu, kdežto ti "nadřazení" – nová aristokracie, nadnárodní kapitál a klany nejbohatších vydělávají miliardy, z velké části i na státních zakázkách a když se nějaký jejich podraz či podvod provalí, buď to  nenápadně vyšumí, nebo dojde-li přece jen k nějakému soudnímu projednávání, soud rozhodne pro nedostatek důkazů všechny aktéry prohlásí za bezúhonné !
 V České republice, kde lidé žehrali na rovnostářství stejně jako v jiných zemích východního bloku,  jsme také po roce 89 spadli do žumpy zdegenerovaného kapitalismu, umocněného planým a laciným žvaněním o pravdě a lásce. A jakoby to nestačilo, pod rouškou evropanství, globalizace a nového "světového řádu", příslušníci kasty "nadřazených" přemýšlejí o tom jak vrátit časy za nichž by  mohli "nadřazení“ vládnout těm "podřadným" stejně neomezeně, jako tomu bývávalo za středověku. Aby jim patřilo veškeré bohatství i moc a údělem "podřadných" se opět stalo totalitní otroctví.
Zdá se Vám to nesmyslné? Omyl.  Omyl ! Aristokraté a církevní hodnostáři se po celá staletí učili jak lidi ovládat. A současní  "nadřazení" to od nich dokonale přebírají. Nezapomeňte, že nadnárodní kapitál,  Rockefellerové a klany nejbohatších bankovních uskupení,  i aristokraté a církve, dnes díky moderní technice mohou beztrestně a bez omezení vládnout celému světu ! Jejich možnosti jsou tak obrovské, že snadno mohou potlačit veškeré protesty "podřadných". Bičovaný, vražděný, mučený a znásilňovaný nevolník – otrok, byl pro aristokrata vždy méně než jeho pes. Myslíte si, že to bude jiné až se nové světové elitě podaří dokončit "nový světový řád" ?
 Uvědomte si, že mezi jeho strůjce patří i projektanti EU, kteří se nás usilovně snaží přesvědčit, že je třeba žít současností, bez ohlížení do minulosti. Tvrdí to především proto, abychom na minulost rychle zapomenuli a nebrali si z ní poučení ! Připomeňme si však, my všichni, jimž na budoucnosti naší země a našeho národa ještě trochu záleží, co to stálo naše předky  krve,  utrpení, bolesti a útisků, než se jim podařilo zbavit naši zemi aristokratických parazitů, kteří své majetky nabyli jen z mozolů, krve a slz  těch "podřadných". Nezbavujme se jako idioti toho, co pro nás naši předci vybojovali a vytvořili. Židé čerpají ze své tisícileté historie a berou si z ní poučení. Proto jsou tak úspěšní. Učiňme tak i my. Braňme se snahám o postupné ovládnutí našeho národa "nadřazenými". Bojujme za svoji svobodu, čím dál víc oklešťovanou. Bez svobody je člověk už jenom otrokem. Nebo se chcete dočkat času kdy se z nás všech opět stane jen pouhý tažný dobytek  sloužící jiným ?
Jenda H. /NP

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama