Mgr. Pavel Fischer

  • BPP
  • Praha 12
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2023 7:14:00

Umělecké duo Prigožin a Lukašenko bude hrát všemi barvami

Umělecké duo Prigožin a Lukašenko bude hrát všemi barvami

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k přejezdu Prigožina do Běloruska.

 Prigožin ukončil své tažení na Moskvu, prý už v privátním tryskáči přistál v Minsku. Lukašenko totiž nabídl “právní rámec” pro kriminálníka Prigožina. Vzhledem k tomu, že v Bělorusku jsou protiprávně drženi ve vězení tisíce nevinných politických vězňů, právo nehraje roli a vše rozhoduje osobně Lukašenko podle toho, jak se zrovna vyspal, je to celé dobrý vtip. V Bělorusku, dávno spřaženém s ruským agresorem, teď umělecké duo Prigožin a Lukašenko bude hrát všemi barvami. 

Putin chvíli vypadal jako slabý a bezradný. Ale v jednom nemění kurs. Rusko pokračuje v divoké agresi na území Ukrajiny. Během dní a nocí, které otřásaly Kremlem, ruské rakety nadále zasypávaly Ukrajinu. Mířily na obytné čtvrti měst a způsobily lidské oběti. Ukrajina potřebuje pomoc. V další fázi prý chtějí Putin s Lukašenkem rozmístit jaderné zbraně na běloruském území, a tím stupňovat napětí. To je další nepřijatelný krok. Čím dřív válka skončí a ruská armáda odejde, odkud přišla, tím lépe. O to musíme usilovat — bez ohledu na to, jaký nový kus pro nás Putin, Prigožin a Lukašenko hrají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama