Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.07.2023 8:05:00

Opravdu nikdo z vlády nevidí, co se tady děje?

Opravdu nikdo z vlády nevidí, co se tady děje?

Zamyšlení k Ukrajincům, kteří si jezdí domů "na dovolenou", zveřejněné na svém veřejném facebookovém profilu

 Podle mezinárodních konvencí, pokud se uprchlík vrací domů, na dovolenou či jakkoli jinak dobrovolně opouští zemi, kde má azyl... dle mezinárodního práva znamená, že jeho země je "bezpečná". Tudíž ztrácí statut uprchlíka.

Jestliže mu vláda České republiky i poté tento statut ponechává, znamená to, že vědomě podporuje parazitování na naší zemi a našem národě. To je trestný čin, protože se jedná o "vlastizradu", § 309, §310 a zejména § 314 odst. 3, trestního zákoníku.

A tak se ptám. To opravdu nikdo z vlády nevidí, co se tady děje a čeho je spolupachatelem?

A to nemluvím o branné povinnosti všech ukrajinských mužů (18-60 let), žijících u nás. Ti se totiž dle jejich vlastních zákonů také dopouštějí vlastizrady, jsou to totiž zběhové.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama