Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2023 7:17:00

Předsedkyně sněmovny tentokrát opravdu “zabodovala”

Předsedkyně sněmovny tentokrát opravdu “zabodovala”

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dárku Markéty Pekarové Adamové ukrajinskému prezidentovi Zelenskému

 Stydím se za předsedkyni Poslanecké sněmovny Markétu Pekarovou Adamovou a za její přirozenou neinteligenci, která se projevuje podobnými faux pas, jako je dárek v podobě trička státní návštěvě v osobě prezidenta jiného státu. Kde zkrátka není shůry dáno, v apatyce nekoupíš. Reprezentace našeho státu musí opravdu mezinárodně zaujmout.

Viditelně zaskočen byl dokonce i prezident Zelenský, který ani na státních návštěvách poněkud “nezrale” nemění styl oblékání pro osobní PR vnější demonstraci. Paní předsedkyně sněmovny tedy tentokrát opravdu “zabodovala”.

Ve své podstatě by mi to bylo jedno - kdyby to ovšem neviděl celý okolní svět, koho že to má Česká republika v čele jedné z komor Parlamentu...

PS: Je mladá? To není v podobné funkci omluva. Naopak.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama