Eva Decroix, MBA

  • ODS
  • Vysočina
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2023 10:03:00

Obrana a bezpečnost - to přece nejsou jen tanky a vrtulníky

Obrana a bezpečnost - to přece nejsou jen tanky a vrtulníky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obraně státu.

 Proč žena, máma a právnička jde mluvit do televize k obraně republiky?

Nejdřív jsem rozhovor odmítla, že to asi nebude moje parketa... Ale potom mi došlo, že se mýlím a jak moc! Obrana a bezpečnost -  to přece nejsou jen tanky a vrtulníky, ale taky láska k místu, kde žiju, potřeba chránit lidi, které miluji, potřeba bránit svět, ve kterém jsem vyrostla a který mne formoval. To není jen věc profesionální armády. Nesmí být! To je i moje věc. Moje starost. Moje povinnost.

Jako rodiče, občana i politika.

Když nás naše bezpečnost nebude zajímat a nebudeme ochotni za našimi hodnotami stát a postavit se za ně nahlas a aktivně, žádná dvě procenta HDP nás nespasí…

Jsem ráda, že jsem do rozhovoru šla! Po jeho skončení jsem od Vás dostala velké množství zpráv, že to vidíte stejně! Moc mne to nakoplo.

Díky, že Vám to není jedno.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama