Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2023 18:09:00

Jak dlouho ještě?

Jak dlouho ještě?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládě pětikoalice

 Hubu mají plnou evropských hodnot, liberalismu, demokracie a svobody slova, ale když přijde na věc, chovají se jako ti nejubožejší totalitáři. Uplatňují kolektivní vinu, kradou soukromý majetek, haraší zbraněmi, obhajují cenzuru. Zákony, ba dokonce i ústavou si vytírají zadek. Úplně nejsilněji se cítí, když si svoje politické idiotství mohou vybít na někom bezbranném.

Ono okřídlené voltairovské „nesouhlasím s tím, co říkáte, ale budu do smrti bránit vaše právo to říkat“ se v jejich podání už dávno přeměnilo na „nesouhlasíme s vámi, a proto vám zavřeme hubu“. Jak se liší od bolševiků, nacistů, či fašistů? Nijak.

O kom je řeč? O politicích pětikoalice, o národní ostudě jménem Fialova vláda, o presstitutech z hlavního mediálního proudu, o hlupácích, kteří tuhle zdegenerovanou politickou sebranku podporují. Jak dlouho ještě?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama