Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.08.2023 14:07:00

V některých částech Frýdlantska stále nefunguje pokrytí mobilním signálem

V některých částech Frýdlantska stále nefunguje pokrytí mobilním signálem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k telefonnímu signálu na Frýdlantsku.

 V některých částech Frýdlantska stále nefunguje pokrytí mobilním signálem, které poskytují čeští mobilní operátoři. Lidé v Dolní Oldříši a na řadě míst v Hejnicích, Horní Řasnici, Bulovce nebo Kunraticích se tak často nedovolají ani na základní telefonní linky poskytující pomoc jako 112, 150, 155 a 158.

Na společném setkání starostů dotčených obcí nám předseda Rady Českého telekomunikačního úřadu Marek Ebert přislíbil, že bude dále jednat s operátory o nápravě. Nicméně konstatoval, že mobilní operátoři i přes současný neutěšený stav na Frýdlantsku splňují podmínky dané povinnostmi poskytování služeb v České republice.

Jsme proto připraveni finančně podpořit obce na Frýdlantsku, které se potýkají s chybějícím pokrytím. Umím si představit, že bychom společnou investicí, plynoucí od kraje, ale i obce, mohli zajistit dokrytí lokalit, kde signál stále chybí. A ještě jedna dobrá zpráva: nejpozději do února 2024 bude posilněn mobilní signál v Horní Řasnici.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama