Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2023 21:03:00

Stát prostě nefunguje, jak by měl

Stát prostě nefunguje, jak by měl

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení problémů vládou Petra Fialy

 Pokud chci po občanech, aby byli aktivní, pak musím jít příkladem. Pokud chci vyřešit aktuální problémy České republiky, pak si musím přiznat příčiny těchto problémů, a nikoliv následky. A zároveň mít vizi, jak tyto problémy vyřešit ku prospěchu občanů, které zastupuji. Pokud převáží zájem lobistů, či dokonce zájem osobní, pak tato řešení nikam nevedou. Naopak problémy ještě zhorší.

Je to má životní, profesní i politická zkušenost. A teď se tímto pohledem podívejme na vládu, její priority, a zejména návrhy na řešení konkrétních problémů dneška. Snad každý musí uznat, že prostě stát nefunguje, jak by měl, a že problémy nejsou rychle a efektivně řešeny. A že nakonec vše odnesou opět občané České republiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama