MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2023 13:08:00

Blažek, Vaňková, pozemky v Brně? Péťa roztáhne pacičky a řekne, že jim věří

Blažek, Vaňková, pozemky v Brně? Péťa roztáhne pacičky a řekne, že jim věří

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze pozemky v Brně a primátorce Vaňkové z ODS.

 Zdravím všechny,

jsem dlouhodobě kritický k politickým vlivům Rakušana v rezortu MV. Zde ale musím vyslovit absolutní uznání vyšetřovatelům NCOZ, že nepodléhají politickým tlakům a odvádějí skvělou práci.

Vyšetřování detektivů z NCOZ potvrdilo zjištění Seznam Zpráv.

V dokumentu uvedli, že radnice pod vedením politiků ODS přiklepla 300 čtverečních metrů k bydlení nynější primátorce Brna.

A že její příbuzní sehráli roli bílých koní.

„Policejnímu orgánu se jeví jako věrohodná verze, že půdní prostory byly původně určeny pro Markétu Vaňkovou, která měla nájemní smlouvy formálně uzavřeny na svého švagra a jeho družku, kteří sami neměli dostatek finančních prostředků na případnou výstavbu bytů,“ píší vyšetřovatelé NCOZ ve zmíněném dokumentu, v němž sdělují obvinění podezřelým Denise Hlubocké a Monice Janoškové.

Blažek jakékoli zapojení do kauzy odmítá. Na jaře ovšem poslal státním zástupcům čtyři žádosti o informace. Kvůli interpelaci poslance ODS Václava Krále se ptal také na osobní život dozorující státní zástupkyně Petry Lastovecké. Blažek tak čelil kritice, že zasahuje do živé kauzy, ve které figurují jeho známí.

A jak to dopadne?

To bude zase v pohodě.

Ona řekne, že to vůbec nevěděla, že to byla čistá náhoda, Péťa roztáhne pacičky, řekne že ji to vysvětlení věří a jede se dál.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama