JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2023 13:09:00

S kauzou Dozimetr jsem nikdy neměl a nemám nic společného

S kauzou Dozimetr jsem nikdy neměl a nemám nic společného

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na obvinění v médiích z podílu na korupci na pražském magistrátu

 Zásadně odmítám nařčení Deníku N, že jsem byl vlastníkem či uživatelem šifrovaného telefonu. To už není ani dezinformace, ale prachsprostá lež. Ta má jediný cíl diskreditovat mou osobu stejně tak, jak se o to snaží hnutí Praha sobě. Asi nebude náhoda, že má Praha Sobě mezi sponzory stejného člověka jako Deník N… Odmítám přistupovat na tuhle formu politického boje a budu se bránit právní cestou!

Ačkoli nemám (očividně narozdíl od novinářů z Deníku N) přístup do policejního spisu, je zcela evidentní, že jsem se žádného nezákonného jednání, které nyní naznačuje Praha sobě, nedopustil, jinak by byly tyto informace ve spisu a policie by podle toho konala. Článek Deníku N a pasáže z policejního spisu jasně potvrzují, že s kauzou Dozimetr jsem nikdy neměl a nemám nic společného. Nejsem v ní podezřelý, natož obviněný.

Věřím v zákony a právní systém ČR a doufám, že bude kauza Dozimetr nezávisle prošetřena a že všichni, kdo jsou do ní skutečně zapleteni, budou odhaleni, a vyzývám pana Čižinského, aby ustal s těmito absurdními politickými výpady a výroky, kterými znevažuje náš právní systém.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama