JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2023 12:17:00

Počet migrantů rapidně roste, poroste i poplatek za odmítnuté

Počet migrantů rapidně roste, poroste i poplatek za odmítnuté

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migraci.

 Tak pan europoslanec Zdechovský nám oznámil, že příliv migrantů do Evropy rapidně roste a že jich budeme muset v rámci povinné solidarity přijmout mnohem víc než původně plánovaných 30.000 ročně a že se bude muset zvýšiti výše “odpustku” za jednoho nepřijatého migranta, kterou pan Rakušan se svými eurohujerskými kumpány odsouhlasil v částce 20.000 eur.

Mám k tomu hned 3 poznámky:

1) když vám teče voda střechou do baráku, tak nemá smysl ji z jedné místnosti rozprostírat do pěti dalších. Nejprve musíte opravit tu díru. Jinými slovy - prioritně je třeba zastavit masový migrační business do Evropy. Jinak nám ti inženýři a doktoři z Afriky zaplaví dříve či později všechny státy, které se na starém kontinentě nacházejí, včetně České republiky.

2) odmítám platit za chybnou migrační politiku Angely Merkel. Česká republika by měla jasně deklarovat, že v žádném případě nebude akceptovat snahu rozložit odpovědnost za německé chyby na celou Evropu. Byla to právě Frau Merkel, která prohlašovala “Wir schaffen das!” Takže je teď čistě na Německu, aby tomuto svému závazku dostálo. Otevřeně říkám, že odmítám přijmout byť jen jediného migranta.

3) musíme udělat vše, co je v našich silách, abychom Českou republiku uchránili před obrovským bezpečnostní rizikem, kterou s sebou masivní muslimská migrace nese. Nechci, aby to u nás vypadalo jako ve Francii, Německu či Švédsku.

Jak už jsem opakoval mnohokrát - Česká republika nesmí patřit na západ. A nesmí patřit ani na východ.

Česká republika má pevné místo v srdci Evropy. Pojďme spojit síly se Slovenskem, Rakouskem, Maďarskem či Srbskem a budujme vlastní středoevropskou identitu.

Jsem si jist, že pokud se nám to podařil, tak během pár let se bude jednat o nejbezpečnější a nejvíce prosperující část celého evropského kontinentu.

A pan Zdechovský, ať si jde laskavě přerozdělovat migranty jinam.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama