Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2023 20:33:00

Zbývá jediné - ty „nemocné mocné” poslat do propadliště dějin

Zbývá jediné - ty „nemocné mocné” poslat do propadliště dějin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svízelům dnešní doby.

 Takové malé resumé:

1. V otázce migrace a nebezpečí tzv. multikultury jsem se nemýlila - je pro Evropu nebezpečná, protože lidé z většiny jiných kultur do naší evropské nikdy nezapadnou. Naopak. Narušují ji a ohrožují. Píši to řadu let.

2. V otázce tzv. pandemie jsem se nemýlila - opatření byla zbytečná, přehnaná až tragikomická, a extrémně škodlivá pro nás všechny, hlavně pro děti, a desítky jich bylo navíc protizákonných. Řekly to soudy.

3. V otázce vakcín jsem se nemýlila - jejich účinnost je více než sporná a příliš nezkoumané nežádoucí účinky pozvolna vyplývají na povrch. Plošné očkování a nátlak ho aplikovat lživými argumenty je celosvětovým podvodem a hazardem s životy lidí. V některých zemích už se vše vyšetřuje.

4. V otázkách podstaty všeho kolem pandemie jsem se nemýlila - stojí za vším hlavně miliardové obchody. Testy, roušky, vakcíny. Byla k tomu zneužita politická moc a vysoce pravděpodobně to mohlo být provázeno korupcí.

5. V otázce konfliktu na východě jsem se nemýlila. Sankce proti Rusku poškozují více Evropu, ne Rusko, a jiné řešení než mírové není reálné. Kdo volá po válce, ohrožuje evropskou civilizaci a tisíce životů. Příprava na válku, na pobyt amerických vojsk na našem území a ozbrojování je neuvěřitelným hazardem s námi všemi. Lehkost, s jakou mluví naše vláda o válce, je odsouzeníhodná.

6. Nemýlím se v tom, že Evropa ničí ekonomicky a hlavně “sebevražedně” sama sebe. Je pouze otázkou, zda je Brusel tak hloupý, nebo koupený. Východní země kooperují a sílí, my stagnujeme a slábneme. Začíná to nedostatkem léků, a končí koncem celých průmyslových odvětví - třeba automobilového.

Co dodat…

Nedivím se, že lidé mého typu, kteří nazývají věci pravými jmény, těm mocným velmi vadí... Komplikujeme jim jejich spanilou jízdu na účet nás všech… A odmítáme být obětí. Zbývá jediné - ty “nemocné mocné” poslat do propadliště dějin. Než zničí opravdu všechno…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama