Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2023 17:21:00

Pokud by to udělal premiér Fiala, velmi rychle by vystřízlivěl

Pokud by to udělal premiér Fiala, velmi rychle by vystřízlivěl

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě vedení ANO na Pardubicku.

 Každý správný politik musí umět předstoupit před občany a vysvětlit jim svůj pohled na svět a důvody, které ho k danému rozhodnutí vedli. Stejně tak politik nemůže nikdy znát problémy občanů, pokud se s nimi bojí mluvit. Na rozdíl od vlády Petra Fialy my v hnutí ANO se toho nebojíme. Naše stínová vláda pravidelně (nejen před volbami) vyráží do krajů po celém Česku, kde se setkává s občany. Myslím, že kdyby něco podobného udělal premiér Fiala, velmi rychle by “vystřízlivěl” a uvědomil si, že země se pod jeho vedením upírá špatným směrem.

Společně s Andrejem Babišem, Alenou Schillerovou, Karlem Havlíčkem a dalšími kolegy se těšíme za Vámi do Pardubic už tento čtvrtek, uvidíme se?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama