Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2023 13:09:00

Jen další z řady Rakušanových podivných lží

Jen další z řady Rakušanových podivných lží

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k šifrovanému mobilu ministra vnitra Rakušana

 Pamatujete Dozimetr? Největší korupční kauzu této vlády, a hlavně hnutí STAN? Rakušan se tvářil, že s nimi vlastně nemá nic společného a o ničem neví.

No. Takže teď se ukázalo, že si sám vyžádal speciální šifrovaný telefon. Přesně takový, jaký používala parta kolem Redla, když si domlouvali rozkrádání téhle země. Sám si ho vyžádal. Je to jedna skupina lidí, která šla do politiky s cílem si nakrást a ovládnout, co ještě zbylo.

Když se odhalila Redlova skupina se šifrovanými telefony, v které byl i ministr školství Gazdík, tak mu Rakušan radil, aby telefon rozkopal a nepoužíval. Sám lhal, mlžil a zapíral, že by takový podobný telefon při komunikaci s touto skupinou používal. Nyní jejich europoslanec Polčák říká, že si přes tenhle telefon volali.

Ano, ten Polčák, co chtěl 7,75 milionu po obcích, poškozených výbuchem ve Vrběticích. Když se to provalilo, tak si pozastavil členství ve STAN. No v březnu už si ho zase obnovil. Tohle bratrstvo kočičí pracky je jak ze zlého snu.

Ale je tu ještě jedna věc. Rakušan teď tvrdí, že ten šifrovaný telefon měl, protože se bál, že ho bude odposlouchávat politická konkurence. No a co tedy teď, jako ministr vnitra pro to udělal, aby se takové věci nemohly dít? Hádáte správně. Nic. Protože to je jen další z řady jeho podivných lží.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama