JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2023 12:12:00

Bude mít nový ředitel ČT odvahu ten Augiášův chlív vymést?

Bude mít nový ředitel ČT odvahu ten Augiášův chlív vymést?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládní propagandě České televize

 Tak jsme se dozvěděli, že Česká televize zadávala analýzu vyváženosti a objektivity zpravodajství spřízněné společnosti Media Content Experts podnikatele Pavla Herota. Za 16 000 000 korun tato firma přikrývala všechny “tlačenky” pětikoalice, Zelených a všech těch lepšolidí, kteří se na obrazovce pravidelně objevovali.

A světe div se, tyto analýzy vždy potvrzovaly, že ČT informuje naše občany zcela vyváženě a objektivně. Samozřejmě následovala odměna v podobě prodloužení kontraktu až do roku 2028 na základě výběrového řízení, které bylo ušito zcela na míru této společnosti.

Už brzy uvidíme, zda nový ředitel ČT Jan Souček bude mít odvahu tenhle Augiášův chlív pořadně vymést. Bylo by na čase začít co nejdřív a vzít to pořádně z gruntu. Jinak na tuhle vládní propagandu brzy nebude zvědavý už vůbec nikdo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama