MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2023 17:17:00

Tohle už je minimálně na lékaře

Tohle už je minimálně na lékaře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k odmítnutí slovního spojení "boj s dezinformacemi" ministrem Rakušanem na konferenci o dezinformacích

 To, že ne vše, co se týká pana Rakušana, je košer, to už je asi jasné všem. To, že peníze v rozpočtu jsou nás všech, lidí a firem, které v ČR platí daně… to je asi také jasné nám všem. Vlastně, jednomu asi ne. Ale dle našeho ministra zázraků… je to dezinformace.

Tak já už teda nevím. V minulosti vláda tvrdila, že připraví zákon proti dezinformacím. Nyní se však zdá, že nic takového do konce svého funkčního období nepředloží. Tak hurá, nemůže jít přece proti svému prvnímu vicepremiérovi.

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) se na konferenci o dezinformacích vyhranil proti slovnímu spojení "boj s dezinformacemi". Uvedl, že je důležitější, aby lidé čelili nepravdivým informacím vzděláváním se a stát aby dbal na dodržování stávajících zákonů.

Ve finále popře sám sebe, popře, i co je realita, a je to dezinformace. Tohle už je minimálně na lékaře…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama