MUDr. Ivan David, CSc.

  • SPD
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2023 18:09:00

Fico porazil mainstream

Fico porazil mainstream

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům parlamentních voleb na Slovensku

 Všichni komentátoři, připuštění do „objektivní, nezávislé a vyvážené“ České televize, se předhánějí ve zdůrazňování, že parlamentní volby na Slovensku proběhly svobodně a demokraticky. Je to lež, protože ke skutečné demokracii patří objektivní informování veřejnosti, a nikoli extrémní jednostrannost, která se stala normou v procesu abnormalizace společnosti. A zejména ke skutečné demokracii patří svobodná a vyvážená veřejná diskuze občanů a jejich zvolených reprezentantů. Tomu je praxe „veřejnoprávních“ médií na hony vzdálená.

Takže Fico vyhrál volby navzdory manipulaci veřejností ze strany těch, kteří ovládají mainstreamová média. Jinak řečeno, za podmínek skutečné demokracie a bez pokusu o jeho kriminalizaci by vyhrál daleko větším rozdílem a Slovensko by mělo šanci být řízeno svobodnou vůlí jeho obyvatel, a ne masou, podrobenou trvalé manipulaci.

A připuštění komentátoři ještě drze trvají na tom, že je třeba veřejnou diskuzi omezit i na prostoru, který jí zbývá, tedy sociálních sítích. Chtějí určovat, které názory jsou správné a které informace budou tajeny, a to je zásadní znak totalitní společnosti.

Proto jsem podpořil návrh na udělení Sacharovovy ceny v Evropském parlamentu Elonu Muskovi, který odmítá cenzuru a umožňuje svobodnou diskuzi. Cenu samozřejmě nezíská, neboť většina poslanců Evropského parlamentu má hluboce zakořeněné totalitní myšlení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama