Mgr.Ing. Jan Kasal

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2012 17:27:15

Prozření sociální demokracie (jenom někde)?

Prozření sociální demokracie (jenom někde)?

Zlínští i vysočinští sociální demokraté dnes v televizi veřejně potvrdili, že jejich nevybíravý a nevkusný atak proti církvím a židovské obci ohledně zákona o narovnání vztahů státu a církví je jen předvolební účelovou záležitostí.

Hodili totiž (málo)elegantní zpátečku.  Asi bych z toho mohl mít radost. Ale nemám.A říkám si ,  to je mi ale politika – tam , kde se to hodí  , tam křičím a urážím ( Zaorálek, Sobotka) , tam , kde by mi oficiální názor ústředí socdem mohl srazit preference , tam budu zticha a budu se tvářit, jako zastánce práva a spravedlnosti . Co by si z toho měl potenciální volič této strany vybrat ? Toť otázka pro mudrce. Jen věřím, že toto účelové chameleónské přebarvování a názorové komíhání voliči prohlédnou. Nebo vám to snad, milí čtenáři, přijde normální , aby celostátní téma , jakým bezesporu tento problém je, bylo tu silně akcentováno a jinde potlačováno ? O čem to svědčí ? O pevnosti názoru této politické strany asi těžko. I když se bohužel asi najdou i tací, kterým je to úplně jedno……A kterým stačí oranžová svatozář nad hlavami jejich ikonek....

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama