MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2023 13:09:00

Už ta nová pravidla asi začínáme chápat

Už ta nová pravidla asi začínáme chápat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kontrole neoficiální části kampaně Pirátů a STAN před sněmovními volbami 2021

 Úřad pro kontrolu financování politických stran začal řešit neoficiální část kampaně koalice Pirátů a STAN před volbami do Sněmovny v roce 2021. Úřad se zajímá, proč v novinách Náš region vycházely neoznačené PR komentáře a rozhovory s kandidáty Starostů. Řešili však prý jen oficiální reklamu.

„Ano, úřad se texty v periodiku Náš region v minulosti zabýval a zabývá i v současné době,“ napsal Deníku N Jan Outlý, člen vedení Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a politických hnutí (ÚDHPSH). Takže zabýval, nebo nezabýval? Neoficiální kampaň PIRSTAN řeší dva roky? Od roku 2021 řeší reklamu PIRSTAN?

Pan exposlanec z ODS František Sivera je prostě, jako šéf úřadu, na správném místě. Pohoda, klídek, tabáček. Dva roky se řeší dvoukolejné financování kampaně. Ale, hlavně neohrozit vládní koalici, že? Neuvěřitelné, co se tady děje!

Tak hlavně že Ministerstvo vnitra provedlo, díky protlačené novele, celou změnu úřadu. Přišel nový šéf a obměnili se i členové úřadu. Ministerstvo, při prosazení novely, využilo příležitost k provedení změn, aby nové vedení úřadu mohlo fungovat podle nových pravidel.

Podle nových pravidel. Už asi začínáme chápat, ta nová pravidla...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama