Albert Kukol

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2023 14:54:09

6000 hutníků v ohožení!

6000 hutníků v ohožení!

Hrůzovláda "demokratické žumpy" v akci!

 Ocelárnám Liberty Ostrava, jejichž historie sahá až do roku 1952, reálně hrozí bankrot. Huť je posledním velkým podnikem těžkého průmyslu, který se v Ostravě udržel po jeho transformaci.
Podle tamních odborů se firma nachází před bankrotem a není jisté, jak dlouho bude schopna vzhledem ke složité finanční situaci fungovat. V prohlášení se odboráři obrací s prosbou o pomoc při záchraně posledního velkého hutního podniku v dohasínajícím ocelovém srdci republiky na majitele huti i na českou vládu.
Že se za hutníky v ohrožení Fialova vláda postaví, ale věří málokdo. Komunisté jsou jednoznačně na straně pracujících a jejich požadavků, které jim musí zajistit důstojnou budoucnost!
Ano, taková je realita hrůzovlády premiéra Fialy, vlády a jejich loutky prezidenta Pavla! 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama