Albert Kukol

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2024 13:37:59 - Kladeňačka1

Dobré pro Vás všechny dny . Můžete nám prosím sdělit kolik mladých lidí je členy KSČM a jakou mají možnost zveřejňovat své politické názory ?

Mnozí voliči poukazují na kontroversní osobnosti z minulosti na p Dolejše a na bývalého předsedu pana V Filipa . Považují je za " hrobaře " strany KSČM . Nezvládám kritikům KSČM takový názor vymluvit . Také mě zajímají věkové průměry všech stran včetně KSČM . A rovněž bych ráda znala důvod , že vy podle fota , mladý člověk , jste se stal komunistou , jejich sympatizantem a proč .
Děkuji za odpověď .................. E Dolejšová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Albert Kukol, Miriamsim, Jija47

Odpověď

26.02.2024 17:21:03 - Albert Kukol
Dobrý den. Děkuji za váš dotaz a pokusím se vám na všechno odpovědět. Bohužel vám nemohu sdělit přesný počet nás mladých členů KSČM, ale mohu vám jen říci, že nás je přes 50. Řekl bych, že chyba není jen ve zmíněných pánech, těch chyb je daleko více, jsou diametrální a elementární, to že se KSČM a ani jiná další levicová politická strana včetně SOCDEM nedostala do sněmovny, je samozřejmě velkou dírou v politickém spektru, kdy chybí skutečné občanské zastoupení. Nicméně jsem přesvědčen, že se levice do sněmovny opět navrátí. Vládnutí koalice SPOLU je naprosto příšerné a chce to levicovou opozici! Takový názor lze vymluvit, nelze všechnu vinu házet na jednoho či dva lidi! Bohužel věkové rozdíly politických stran neznám přesně, tak na to nebudu raději odpovídat, nechci si zbytečně vymýšlet. Ano, jsem mladým politikem. Do KSČM jsem vstoupil ve svých 18 letech, to bylo už před sedmi lety, od té doby jsem aktivním straníkem. Jak to říci, máme to tak trochu v rodinně, ale zkrátka jsem se začal dívat na svět a společnost jinýma očima a všímal jsem si rozdílu a nespravedlnosti ve společnosti i světě, tím jsem dospěl k tomu svému přesvědčení a začal jsem věřit v myšlenku komunismu.