Albert Kukol

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2023 20:52:35

105 let od založení Československé republiky.

105 let od založení Československé republiky.

Je nutné si tohle velké výročí připomínat.

Smutné výročí vyhlášení samostatného Československa Společný stát Čechů a Slováků nevydržel ani 75 let. Politické síly, které uchopily moc po roce 1989, upřednostnily své osobní zájmy a Československo rozbily.
Nejprve ho rozdělily jako stát, aby následně mohly vydrancovat jeho ekonomiku. Loupež století, provedená pravicovými vládami, výrazně ovlivnila životní úroveň obyvatel bývalého Československa..
Společný stát Čechů a Slováků, který vznikl po 300 letitém útlaku ze strany Rakousko-Uherské monarchie a který byl vybojován krví a urputným bojem všech tehdejších vlastenců, byl nakonec zničen reakčními síly, které odmítaly silný a společný stát bratrských a blízkých národů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama