Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2023 10:21:00

S plány, naznačovanými tak trochu mezi řádky, nemám nic společného

S plány, naznačovanými tak trochu mezi řádky, nemám nic společného

Vysvětlení na svém veřejném facebookovém profilu ke grafické koláži, publikované v souvislosti s politickým subjektem Spojení demokraté - sdružení nezávislých

 Doputovalo ke mně mnoho dotazů, kterým jsem napřed nerozuměla, než jsem uviděla tuto fotografii. Jsme na ní tři dámy, Alenka Dernerová, kolegyně senátorka Daniela Kovářová a moje maličkost, a pak je tu vpravo nahoře určitá zkratka, patrně nějakého politického subjektu. Zatímco k dámám ráda napíšu, že jsme si názorově blízké, dobře se známe a mám je ráda, k onomu spojení s oním politickým subjektem, alespoň za sebe, musím říct, že jeho zkratku vidím poprve v životě a s plány, zde tak trochu mezi řádky naznačovanými, nemám nic společného.

zwyrtek

Ponechávám si už léta letoucí absolutní nezávislost, všichni kolem mne to ví, a moje foto zde bylo použito patrně pouze jako ilustrace toho, že i nezávislé osobnosti mohou uspět ve volbách - má to návaznost na průvodní text, kde se o nás píše hezky. Nicméně ono spojení s nějakou novou politickou zkratkou nebylo od autorů moc šťastné, protože je v této podobě zavádějící. I proto mne zahrnujete dotazy, zda v této trojce zakládáme novou stranu a tak podobně.

Tedy všechny ujišťuji, že nikam jsem “nevstúpila” ani “nevstúpim”, tu zkratku skutečně vůbec neznám, a ta koláž byla asi jen nějaký marketingový záměr. Jsem v něm ale zcela nevinně.

PS: A to foto je tak z roku 2010.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama