prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2023 10:21:00

Dohodli jsme se!

Dohodli jsme se!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání se zástupci České lékařské komory, odborových organizací a Sekce mladých lékařů ČLK

 To je ta zásadní zpráva z jednání se zástupci České lékařské komory, odborových organizací a Sekce mladých lékařů ČLK. Ti souhlasili s naším modelem přerozdělení 9,8 miliardy jednotlivým zdravotníkům a nezdravotnickému personálu v nemocnicích.

Mladí lékaři po škole dostanou přidáno pět tisíc korun, po zkoušce po kmeni osm tisíc korun a ti po atestaci patnáct tisíc korun. Nelékařští zdravotníci a nezdravotnický personál dostanou přidáno pět procent. Finální znění dohody bude podepsáno do konce týdne.

Děkuji všem účastníkům za konstruktivní přístup.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama