Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2023 14:07:00

Neberte si do úst naše děti

Neberte si do úst naše děti

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na adventní výzvu premiéra Fialy

 Jste to vy, kdo jim bere vše… Dejte jim dárek. Demisi své vlády.

Ráda bych vyzvala premiéra Fialu, aby si nebral do úst naše děti. Je to právě jeho vláda, která jim ničí budoucnost, protože likviduje současnost naši země a deptá ekonomicky a psychicky jejich rodiče. A protože už jako premiér ztrácí všechny argumenty, uchyluje se k emotivním prohlášením o dětech a nějaké jejich vzdálené budoucnosti.

Ta prohlášení mají hodnotu jeho slibů volebních. Tedy NULA. Jsou to zkrátka proklamace a prázdné fráze, které se nemohou opřít naprosto o nic.

Zemi, které se zničí současnost, nečeká ani žádná dobrá budoucnost. A generace, které se seberou veškeré jistoty, nemůže té budoucí dát nic - jen neklid a stres.

Tedy ať pan Fiala zanechá zoufalých projevů z dílny svého PR Nutella teamu, které jdou od desíti k pěti, a koná hlavně sám. Právě kvůli těm dětem, kterým jejich současné dětství i dospělou budoucnost systematicky jeho vláda ničí. O podmínkách pro současný život jejich rodičů a prarodičů nemluvě.

A co by měl udělat premiér pro ty děti jako první? Pod vánoční stromeček jim věnovat jako dárek demisi své vlády. Tím by totiž pro jejich budoucnosti udělal úplně nejvíc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama