Albert Kukol

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.01.2024 21:06:37

Stručné shrnutí roku 2023!

Stručné shrnutí roku 2023!

Úspěchy se nadají vymýšlet, ale musí se vytvořit!

Vážení občané a občanky, soudruzi a soudružky.Máme za sebou rok 2023, který nebyl lehký a jednoduchý v našich životech a každodenních problémech. Naše země opravdu nevzkvétá i když z úst vládního antisociálního panstva pravý opak! Životní úroveň se snižuje a mnoho lidí a domácností končí v chudobě a na její hranící rozhodnutími, která padají z úst a hlav vládního panstva a hradního pána. Neustále jak v médiích, tak rádiu jsme za rok 2023 slýchávali jen pozitivní ódy na představitelé vlády a nového prezidenta, který se pomocí manipulací a lží dostal za pomoci všech pro systémových sil na pražský hrad. Pomocí manipulací, hanebné propagandy se panstvo snažilo po celý rok udržovat společnost v bludu a švindlu s pocitů falešné demokracie, která byla vytvořena jen pro ně! Ne pro nás. Máma za sebou rok plný neklidů a i krize, mnoho lidí se ocitlo bez práce a bez jistot jako je lékařská péče, která se čím dál tím více stává pro mnoho lidí stále nedostupnější, ať už jde o zubaře či klasické praktické lékaře. Vláda s tím nic nedělala a jen jsme poslouchali naprosto směšné výmluvy z úst pana premiéra a ministra zdravotnictví, který dokonce jsou absurdní neschopnost zajistit základní léčiva ještě obhajoval. Naprosto odporné pokrytectví, této hrůzovlády pětikoalice. Rok 2023 byl i rokem prezidentských voleb, kdy si občané ČR zvolili svou novou hlavu státu. Výběr nebyl moc ideální, nakonec občané zvolili. Ale brzy se ukázalo, že hradní pán je jen loutkou svých chlebodárců a že se není schopen sám rozhodovat, když podepisuje věci, kterým ani v nejmenším nerozumí. Přišlo velmi rychlé vystřízlivění! Rok 2023 byl i rokem drahoty a naprosté asociálnosti. Vláda neudělala pro občany a jejich potřeby absolutně nic ba naopak, sáhla domácnostem více do kapes, když se rozjela vlna obrovské drahoty, kterou vyvolala vláda svými naprosto hanebnými kroky namířenými proti občanům! Rok 2023 byl i rokem protivládních protestů, ve kterých je třeba vytrvat, ale ne pod vedením falešných proroků, kteří jen zneužívají strachu obyvatel pro svůj prospěch, takové síly je třeba odmítnout! Rok 2023 byl i rokem v pokračování nesmyslné války a dodávek zbraní na Ukrajinu a naprosto až komické absurdity české diplomacie, která se chová jako mistryně světa, ale její výsledky jsou naprosto minimální a mnohdy až tak děsivé, že škodí ČR v zahraničí a nepomáhá! Minulý rok byl i rokem tragédiích, konfliktů, strachů, složitých situací, a i nesplněných slibů! Život se stal složitým, mzdy a platy nerostou, zatímco ceny rekordně ano! Každý z nás pociťuje, a i pociťoval tyto ztráty a rozdíly, které nám vláda naservírovala! Dále je potřeba zmínit i Ostravskou firmu Liberty, kde dostalo přes 6000 zaměstnanců výpověď, když firma se dostala do bankrotu důsledkem tržního ekonomického systému! Plně stojím na straně zaměstnanců Liberty Ostrava i všech ostatních! K vládním zločinům, lze říci jen jedno, a to umřel nám parlament, už ho vezou!

Všem tedy přeji šťastný Nový rok 2024! Dále vám všem chci říci, že musíme všichni v odporu proti vládě vytrvat a sjednotit se! Jen společně a společnými silami odmítneme tuhle vládu a dáme najevo, že nám není jedno to, co se děje. Společně to dokážeme! V jednotě je síla!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama