Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2024 21:14:00

Než začal fungovat za STAN, byl politikem hnutí ANO

Než začal fungovat za STAN, byl politikem hnutí ANO

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze radního za STAN, který chtěl koupit za městské peníze dvojnásobně předražený pozemek sponzora STAN.

 Ten sponzor se jmenuje Zdeněk Hořánek, v Praze 6 známá „firma“. Mimochodem: než začal fungovat za STAN, byl politikem hnutí ANO, což taky o lecčem svědčí. To, co píšou lidovky.cz, mě nepřekvapuje, ale děsně štve.

Moje největší selhání v roli starosty bylo, že jsem nedokázal zabránit tomu, aby se tenhle chráněnec Jan Lacina, radní Prahy 6 a poslanec STAN, který je v permanentním střetu zájmů a chová se jako kamarád do deště, dostal do vedení obecní firmy, a že jsem potom nenašel sílu ho odtamtud dostat pryč. Vůbec bych se nedivil, kdyby po Transparency International ČR přišla do SNEO na exkurzi i hospodářská kriminálka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama