JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2024 10:21:00

Západ poráží sám sebe

Západ poráží sám sebe

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ničení západní civilizace

 Pamatujte, že to, že západní civilizace směřuje od porážky k porážce a blíží se svému naprostému úpadku, se neděje proto, že nad námi vítězí Čína, Indie, Saúdská Arábie či Rusko. Děje se to proto, že Západ poráží sám sebe. Zničením své ekonomiky ve jménu green dealu, zničením svých morálních hodnot ve jménu woke ideologie a zničením vztahu mladé generace k vlastní zemi ve jménu eurocentralismu a multikulturalismu.

Dokud se nevrátíme k mravnosti, zdravému rozumu, spravedlnosti a pravdě, tak budeme prohrávat dál. Cesta k obnově nevede přes změny v nastavení daňových sazeb, důchodovou reformu či přes rozdávání stále většího objemu peněz. Leží v nás, v našem odhodlání vrátit se od pseudohodnot k hodnotám skutečným. K úctě a lásce k rodině, vlasti, spravedlnosti a pravdě.

Ti, kteří tvrdí, že takové změny nelze dosáhnout, ve skutečnosti jen nemají odvahu cokoliv pro tuto změnu udělat a jen čekají, že ji za ně provede někdo jiný, a svou neochotu postavit se za správnou věc maskují argumentem, že by stejně vše zůstalo při starém.

První krok k nápravě současného úpadku západní civilizace nemůže udělat žádný politik, odborář či aktivista. První krok musí udělat každý jeden z nás. Ve své mysli, ve svém nitru, ve svém srdci. Zanechme už výmluv a pojďme to dokázat!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama