Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2024 7:17:00

Psychika že není dobrá? A kdo se tomu, proboha, diví?

Psychika že není dobrá? A kdo se tomu, proboha, diví?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k válečné rétorice politiků, podporující nárůst psychických problémů ve společnosti

 Když se tu volá po válce a pálí kalendáře s mírovými symboly? Po válce prahne západ a USA a už to ani netají. Čiší to z politiků tak, že víc už to nejde. A dobře se jim, jistě jen tak mimochodem, prodávají drahá letadla… Proto se hrozi Trumpa, který chce dohodu s Putinem a mír. Tedy konec miliardových obchodů. Tak jednoduché to je.

Ve válce by navíc jako “bonus” zapadly podvody s vakcínami, sebezničující green dealy a nezvládnutá migrace, a řada lidí na tom strašení konfliktem už teď těžce vydělává. Odnesli bychom to všechno zase my, obyčejní lidé, plus ti chlapi v uniformách, jako to dnes odnáší ti chudáci na východě. A dění na východě tipuji na prolog. Už od roku 2014. Připravovalo se…

Nechci v Evropě válku - za žádnou cenu. A chci v čele České republiky jasné nositele míru, schopné dohod, které k němu povedou. Stejně tak na půdě NATO. Nebo chceme naše vojáky posílat na smrt? Naši zemi, naše obce a města miluju, a odmítám proto zcestné plány lidí, jež by sami měli spíš vyhledat odbornou lékařskou pomoc, pokud touží po něčem jako je na fotografii ZDE.

Nenechme nikoho ničit naše životy. Už teď se jim to hodně daří. Je třeba je opravdu zastavit. Než bude pozdě.

Děsí mne země, která pálí kalendáře s mírovými symboly. Je v tom totiž vše.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama