Mgr. Tereza Hyťhová

  • PRO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2024 18:19:00

Ukončila jsem své členství v politické straně Trikolora

Ukončila jsem své členství v politické straně Trikolora

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ukončení členství v hnutí Trikolora.

 Vážení a milí občané,

ráda bych vás informovala o aktuálním rozhodnutí v mém politickém životě.

Ukončila jsem své členství v politické straně Trikolora, která se spojila s SPD, tedy se stranou, ze které jsem před několika lety do Trikolory přišla. Usoudila jsem, že jak pro toto spojení, tak pro mě, bude nejlepší, když půjdu svojí vlastní cestou.

Stále si stojím za svými názory, které jsou národně konzervativní. Možná právě proto jsem se rozhodla přijmout nabídku na spolupráci od místopředsedy Ing. Matěj Drbohlav z politické strany Právo Respekt Odbornost - PRO, která hájí konkrétní cíle, se kterými se ztotožňuji i já.

Chci využít své politické zkušenosti i učitelské dovednosti v odborné skupině a při formování programu, nikoliv se jen zařadit pod nějakou značku. Právě toto uplatnění nalézám ve straně JUDr. Jindřicha Rajchla.

Tento můj politický i osobní postoj je dlouhodobě neměnný a přesto, že se změnila politická situace i formát některých stran, já své postoje měnit nehodlám.

Děkuji všem, kteří mou vůli respektují.

Mgr. Tereza Hyťhová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama