JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2024 13:09:00

Válka skončí, až to budou chtít USA

Válka skončí, až to budou chtít USA

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozhovoru s ruským prezidentem Putinem

 Rozhovor Tuckera s Putinem viděla celosvětově už více než miliarda lidí. A jsem přesvědčen, že řada z nich otevřela oči a pochopila, že lidé na Donbasu umírají už jen proto, že na tom americký deep state, jenž si platí svého loutkového prezidenta Volodymyra Zelenského, vydělává stovky miliard dolarů.

Osobně věřím, že toto interview může výrazně přispět k rychlejšímu skončení tohoto zbytečného krveprolití Pokud se tak stane, tak by si Tucker Carlson zasloužil nejen Pulitzerovu cenu, nýbrž rovnou Nobelovu cenu míru.

Chápu, že jsou modrožlutí fangličkáři vzteky bez sebe, že se jim nepodařilo tento zásadní dialog zcenzurovat, nicméně je mohu uklidnit - ty vaše lži stejně nemohly vydržet věčně. Raději si přiznejte, že jste naletěli skvěle financované propagandě.

Je to stokrát čestnější, než se zuřivě držet vašeho vylhaného příběhu. Abych byl konkrétní - válka neskončí, až to bude chtít Rusko (jak pořad dokola nesmyslně tvrdíte), válka skončí, až to budou chtít USA.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama