Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2024 8:19:00

Vyzvala jsem ministra Rakušana, aby začal dělat práci, za kterou je placený

Vyzvala jsem ministra Rakušana, aby začal dělat práci, za kterou je placený

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chybějícím policistům v Chebu

 Víte, co jsem zjistila na výjezdu v Chebu, kde jsem byla, zatímco pan ministr vnitra Rakušan se předváděl v další hospodě na severu Čech? Že ve městě mají mít na oddělení 84 policistů, ale 40 jich chybí, a i když se ozývají, nikdo to neřeší.

Vyzvala jsem proto ministra, aby začal dělat práci, za kterou je placený, a tou vládní limuzínou se nevozil jen na kampaň. Mám totiž podezření, že i když mu tabulky s počty policistů vycházejí, jak si nadiktujete, takový problém nebude trápit jenom Cheb.

Na výjezdu se mnou byl i Jan Vrba, který má v naší stínové vládě na starosti životní prostředí. Pan Vrba je skvělý starosta, ale i skvělý krajský zastupitel, manažer s ekonomickým přehledem a racionálním přístupem. Jsem moc ráda, že takové lidi máme v našem týmu.

Navštívili jsme i místní bazén. Realizace projektu na fotovoltaiku k úspoře nákladů mě zaujala stejně tak, jako téma svozu komunálního odpadu, které jsme probírali v technických službách. Na krajské úrovni se to musí intenzivně řešit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama