MUDr. Ivan David, CSc.

  • SPD
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2024 12:06:00

Danuše Nerudová programově nenabízí nic než posluhování Bruselu

Danuše Nerudová programově nenabízí nic než posluhování Bruselu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kandidatuře Danuše Nerudové do Evropského parlamentu

 Všemožné požadavky na zvláštní ochranu nebo privilegia pro konkrétní skupinu přispívají k tříštění společnosti a narušují základní zásadu zacházet se všemi jednotlivci se stejnou důstojností a respektem. Danuše Nerudová, která vede STAN do Evropských voleb, vnímá feministickou kartu velmi významně i skrze četná vyjádření, že je mladá, pohledná, a proto jí její údajný úspěch mnozí (a zejména muži) nepřejí.

Vypovídá to však spíše o tom, že programově nenabízí nic než posluhování Bruselu, a tak se snaží sklidit obilí, které je zadarmo. Do našeho veřejného prostoru se urputně a někdy až komicky nepovedeně snaží tlačit falešná témata, nabubřelá prohlášení a vyhýbat se realitě.

Trvám na tom, že místo toho bychom se měli soustředit na naléhavé problémy, na kterých skutečně záleží, jako je ožebračující Green Deal, příval migrantů, zajištění pomoci a důstojnosti našim zemědělcům a všem českým občanům nebo podpora národní suverenity včetně zachování české koruny jako naší měny. Upřednostněním těchto zásadních záležitostí usilujeme o svobodnou a prosperující budoucnost, bez rozptylování povrchními hádkami.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama