Jaroslav Komínek

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2024 14:31:00

V Krajské zdravotní bublá další průšvih

V Krajské zdravotní bublá další průšvih

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Krajské zdravotní Ústeckého kraje.

 V Krajské zdravotní bublá další průšvih. Na kliniku anestezie a resuscitace, jedno z nejlepších takových oddělení v Česku a nejdůležitější takové oddělení v celém našem kraji, přišel nový šéf a s ním nové pořádky a způsoby řízení, s nimiž zdejší špičkoví lékaři nemohli souhlasit.

Ti lékaři, kteří rovnou neodešli, ale zůstali tu pro pacienty, doufají a čekají, až se něco pohne. Zůstali a hledají jiné řešení proto, že nemocnice tu má být především pro pacienty. Nemá se tam odehrávat personální válka doprovázená odchody a odmítáním přesčasů, která může dopadnout na zdraví a životy obyvatel našeho kraje. Proto se obrátili i na mě. Pokud je to problém obyvatel kraje, je to problém můj, coby jejich zastupitele.

Jestli můj dopis přispěl k tomu, že se orgány kraje a Krajské zdravotní a média začaly touto situací zabývat, klidně snesu i nějaké to rýpání a bagatelizaci ze strany pana hejtmana. Vlastně mě to vůbec nepřekvapuje. Jako hejtman Schiller (ANO) zlehčoval již zatčení ředitele a dalších vedoucích pracovníků Krajské zdravotní před dvěma měsíci, zlehčuje dneska i to, že tato krajská firma má personální problémy, které přímo hrozí snížením kvality a omezením péče.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama