MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2012 13:13:00

Premiér, který nechce ochranku, je nedospělý a naivní. Neměl by řídit naši zemi

Premiér, který nechce ochranku, je nedospělý a naivní. Neměl by řídit naši zemi

Senátor MUDr. Vladimír Dryml (SPOZ-Zemanovci) žádá premiéra ČR, aby vláda urychleně navrhla a projednala ve stavu legislativní nouze nový zákon o ochraně vládních činitelů.

Nový zákon by měl jasně stanovit, na co a který politik má nebo nemá právo a jaké má povinnosti při ochraně své osoby. Premiér, který nechce ochranku, je nedospělý a naivní jedinec a neměl by řídit naši zemi. Jde o výraz nedospělosti, který nepřekvapuje u předsedy ČSSD Sobotky, ale překvapuje u premiéra Nečase.

Plánovaný atentát na prezidenta Klause, který ohrozil život prezidenta mohl vyvolat celonárodní krizi s obrovskými ekonomickými a společenskými ztrátami pro ČR. Jde o jasné selhání bezpečnostních složek státu včetně BIS.

Tvrzení některých politiků, že nepotřebují ochranku, je v přímém rozporu se situací v civilizované západní Evropě i USA a Česká republika by se měla konečně poučit z ciziny.

Senátor Dryml je připraven pomoci vládě při tvorbě a prosazení nového zákona o ochraně některých ústavních činitelů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama