Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2012 9:58:42

Tituly Stavba roku 2012 vyhlášeny v Senátu

Tituly Stavba roku 2012 vyhlášeny v Senátu

V sídle Senátu byly včera vyhlášeny tituly Stavba roku 2012. Další ceny byly uděleny v kategoriích: Nejlepší výrobce stavebnin, Nejlepší stavební firma roku 2011 a Osobnost stavitelství.

Zvláštní cenu udělil předseda Senátu Milan Štěch, pod jehož záštitou se celá akce konala.

Předseda Senátu Milan Štěch v úvodu řekl: „České stavitelství více než jiné obory pociťuje dlouhodobě dopady hospodářské krize a neuvážených vládních škrtů. Kdo si však myslel, že v letošním roce se situace nějak výrazně změní, ten se bohužel spletl. Ale i přesto všichni finalisté soutěže Stavba roku opět dokázali vytvořit velice zajímavá a funkční díla.“

První titul Stavba roku 2012 získala rekonstrukce františkánského kláštera v Hostinném a za ní následovaly: velkokapacitní zásobníky na pohonné hmoty, Loukov; Fabrika hotel; Přírodovědné exploratorium a Štětkova 18 - Rekonstrukce objektu Administrativní budova.

Zvláštní cena předsedy Senátu Parlamentu České republiky Milana Štěcha byla udělena stavbě: Centrum technického vzdělávání Ostrov.

     

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama