Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2012 10:56:27

Účastníci konference „Výzvy 21. století ve vzdělávání“ a SICI 2012 v Senátu

Účastníci konference „Výzvy 21. století ve vzdělávání“ a SICI 2012 v Senátu

Včera proběhlo v Senátu setkání představitelů Senátu Parlamentu České republiky s účastníky Mezinárodní konference „Výzvy 21. století ve vzdělávání“ a Valného shromáždění Stálé mezinárodní konference inspektorátů (SICI) 2012.

Ředitel sekretariátu předsedy Senátu PČR Jaroslav Müllner přivítal příchozí jménem předsedy Senátu Milana Štěcha a uvedl senátora Miroslava Nenutila, který poděkoval inspektorům za jejich práci a přínos v zkvalitňování vzdělání. „Jsem přesvědčen, že vaše práce je zásadně důležitá pro dobré vzdělávání ve vašich zemích i v celé Evropě. Ta nemá bez kvalitního vzdělání v těchto těžkých časech šanci udržet krok s dalšími ekonomickými centry současného světa,“ konstatoval Miroslav Nenutil.

Předseda SICI Graham Doladson řekl: „Je velmi důležité, z hlediska dodržení kvality vzdělání, abychom nezůstávali staticky přikováni jen k minulosti, ale zaměřili se na budoucnost. Aby to, co děláme, bylo skutečně zárukou toho, že budeme odvádět kvalitní práci a zlepšovat úroveň vzdělání.“ 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama