Lenka Procházková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2012 18:03:59

Děkuji za Vaši podporu!

Děkuji za Vaši podporu!

Děkuji všem voličům, kteří pro mě hlasovali. Děkuji i straně Věci veřejné, že mě podpořila v mé nestranické kampani. V průběhu těch desítek kontaktních akcí, kdy jsem hovořila se stovkami lidí, jsem poznala, že nic není ztraceno.

Že touha po důstojném životě je silnější než skepse. A tak není důvod a čas na nějaký smutek. Můj hlas sice nebude slyšet v Senátu, ale neumlkne. Myslím, že dnes už mě znáte natolik, abyste tomu věřili. Já zase věřím tomu, že půjdete do druhého kola voleb a podpoříte toho kandidáta, který je vašemu srdci a i rozumu bližší. Zvažte prosím své priority. Demokracie je a vždy bude o kompromisu, ale nikoliv o nenávisti a podjatosti. Přeji Vám odvahu k další volbě!

Lenka Procházková
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama