Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2012 11:47:49

Zveme Vás na vernisáž výstavy v Senátu

Zveme Vás na vernisáž výstavy v Senátu

Ve čtvrtek 18. října bude v sídle Senátu slavnostně zahájena výstava Havlíčkobrodsko - ze sbírek Muzea Vysočiny Havlíčkův Brod. Záštitu nad výstavou převzal senátor Miloš Vystrčil.

Ve Výstavní síni, kde se výstava pořádá, budou k vidění díla Bohuslava Reynka, Daniela Reynka, Jana Exnara, Radomíra Dvořáka, Jiřího Bašty. Návštěvníci se budou moci seznámit s historickými osobnosti a pověstmi, které jsou spjaty s regionem. Mezi ně patří Karel Havlíček Borovský, Jaroslav Hašek, Kateřina Barbora Kobzinová či kostra brodské smrti - Hnáta. Vystaveny budou takové exponáty jako epitaf Adama Lukeše, kancionál Pavla Mělnického, Panna Maria Immaculata, dále archeologické nálezy či typické produkty Havlíčkobrodska.

Vernisáž bude zahájena ve 14.00 u Výstavní síně Valdštejnského paláce (vstup u recepce C1). Veřejnost si bude moci výstavu zdarma prohlédnout denně, a to až do 2. prosince.

Plakát k výstavě uveřejňujeme v sekci Soubory.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama