JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2012 19:50:06

Krajské volby 2012 - PODĚKOVÁNÍ

Krajské volby 2012 - PODĚKOVÁNÍ

Poděkování JUDr. Miroslava Antla za důvěru v krajských volbách. Preferenční hlasy ho vynesly do čela kandidátky ČSSD ve volbách do zastupitelstva Královéhradeckého kraje a znamenají vůbec nejvyšší počet těchto hlasů v rámci všech stran!

Vážení spoluobčané,

dovolte mi, abych Vám aspoň tímto způsobem stručně, ale od srdce, PODĚKOVAL za důvěru, projevenou Vašimi preferenčními hlasy, které mne vynesly nejen do čela kandidátky ČSSD ve volbách do zastupitelstva Královéhradeckého kraje, ale znamenají vůbec nejvyšší počet těchto hlasů v rámci všech politických stran a jejich kandidátů.

Osobně Vaše hlasy beru i jako ocenění své práce senátora, jímž jsem od roku 2008 jako nestraník za ČSSD ve volebním obvodě č. 48 (okres Rychnov nad Kněžnou), když zejména jako předseda Ústavně právního výboru Senátu Parlamentu ČR jsem výrazně a významně znásobil činnost a aktivitu tohoto výboru a v současnosti je „můj“ výbor ve všech ukazatelích zcela suverénně nejpracovitější…

I ve funkci člena zastupitelstva Královéhradeckého kraje chci (stejně jako dosud) prosazovat Vaše zájmy a potřeby – a aktivně působit zejména v oblasti práva a bezpečnosti, prevence kriminality, a to i při ochraně dětí před drogovým zločinem, nástrahami internetu aj. Vlastně to, co jsem přes 22 let dělal jako státní zástupce, chci v rámci možné působnosti dělat jako Váš zastupitel…!

To jsem Vám slíbil před volbami – a své sliby chci plnit nejen jako Váš senátor, ale stejně aktivně a důsledně i jako Váš zástupce v královéhradeckém krajském zastupitelstvu. To ostatně budete mít možnost sledovat a kontrolovat i prostřednictvím mých webových stránek www.miroslavantl.cz  nebo stránek Parlamentních listů.   

 V Hradci Králové, v neděli 14. října 2012

                                                                                                                  JUDr. Miroslav Antl

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama