Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2012 8:12:05

Konference „Naše odpovědnost za obsah sociálních médií“

Konference „Naše odpovědnost za obsah sociálních médií“

Konferenci, kterou uspořádal Ústavně-právní výbor Senátu v součinnosti s Centrem mediálního vzdělávání, zahájil člen tohoto výboru, senátor Miroslav Nenutil.

Akce byla zaměřena na tematiku sociálních médií ve školství a nabídla na ni rozdílné náhledy. Sociální média jsou ve společnosti stále využívanější a velkou část jejich uživatelů tvoří právě žáci a studenti. Cílem konference nebylo pouze upozornit na některá rizika a nebezpečí, která se s těmito médii pojí. Organizátoři se pokusili účastníkům nabídnout i kreativní a praktické návody, jak s médii pracovat a efektivně i bezpečně je využívat v pedagogické praxi.

Sledujte naše video z cyklu SRevue:<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/k7iLmZ9Ny8w" frameborder="0" allowfullscreen>

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama