Lenka Procházková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2012 19:10:39

Výzva k rozumu

Výzva k rozumu

Vážení a milí voliči, čeká vás zásadní rozhodnutí. Je nanejvýš důležité, abyste svého kandidáta do Senátu vybrali nikoli podle toho, odkud přichází, ale podle toho, kam míří. Senátní volby jsou o lidech, ne o stranách.

Přečtěte si důkladně programy obou kandidátů a podívejte se, jak v parlamentu dosud hlasovali. Jestli hlasovali ve vašem zájmu, nebo za zájmy někoho jiného.
Já jsem tomu čas věnovala. Svými názory a postoji Ing. Jiří Dolejš deklaruje zdravý rozum. Oceňuji, jak ve Sněmovně vystupoval proti podvodu zvaném církevní restituce, zatímco Daniela Filipiová tuto zlodějnu kryje svou podporou.
Přeji si, aby rozum zvítězil nad pokrytectvím. Je však na vás, jestli dáte svůj hlas českým občanům, nebo modrým kmotrům.

Lenka Procházková

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama